Вхід | Реєстрація

До «Марафону написання листів на захист в’язнів сумління» приєдналися вихованці Кременчуцької виховної колонії

До «Марафону написання листів на захист в’язнів сумління» приєдналися вихованці Кременчуцької виховної колонії

8 грудня вихованці Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області приєдналися до «Марафону написання листів на захист в’язнів сумління». Акція відбулась в знак підтримки людей, права яких порушуються в усьому світі.

Захід приурочили до Міжнародного Дня прав людини за ініціативи Amnesty International. Хлопці виявили солідарність та доклали частинку своїх зусиль для звільнення заарештованих, чиї права були порушені.

Увагу підлітків зосередили на 7 героїв правозахисної акції. Небайдужі юнаки та співробітники  підписалися під петиціями в адресу цьогорічних героїв. Далі ці звернення передадуть в центральний офіс Amnesty International, який знаходиться у Лондоні, звідки вже їх надсилатимуть одним пакетом, кожному адресату.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 грудня 2015, 10:43 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації