Вхід | Реєстрація

У Комсомольську за побиття трьох людей чоловіка посадили на 12 років

У Комсомольську за побиття трьох людей чоловіка посадили на 12 років

За побиття двох цивільних та міліціонера чоловіку призначили 12 років позбавлення волі та стягнули майже 90 тис. грн

Слідство з’ясувало, що 9 лютого, близько 17:30 у Комсомольську в будинку по вул. Добровольського, 28, обвинувачений Юрій Г. посварився зі своїм сусідом, напав на нього та побив. Потерпілий отримав струс головного мозку, численні гематоми і садна, а також сусід зламав йому кілька зубів. За висновком судово-медичної експертизи отримані травми віднесли до тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості.

Потерпілий на суді розповів, що обвинувачений тривалий час провокував конфлікти та упереджено ставився до нього, бо «вважав його євреєм». 9 лютого Юрій Г. постукав у двері його квартири та вимагав вийти в коридор для з’ясування стосунків. Після того, як стукіт припинився, потерпілий відчинив двері, аби пересвідчитись, що Юрій Г. пішов. У цей час чоловік раптово ввірвався до помешкання потерпілого з гантеллю в одній руці та ножем в іншій. Вони почали битися. Після цього, потерпілий нічого не пам’ятав, оскільки втратив свідомість і до тями прийшов лише в лікарні. Через отримані травми потерпілого навіть оперували.

13 квітня, близько 1:00 Юрій Г. побив іншого свого сусіда дерев’яною ніжкою від стола з металевим кріпленням на кінці. Побиття потерпілого призвело до розриву селезінки, забою правої легені, множинних гематом тулуба, які за висновком судово-медичної експертизи віднесли до тяжких тілесних ушкоджень. Через кілька днів потерпілий помер.

16 квітня 2015 року, близько 9:30 до Юрія Г. прийшли правоохоронці. Старший лейтенант міліції, який був у складі слідчо-оперативної групи, заглянув у вічко вхідних дверей квартири підозрюваного. У цей час Юрій Г. через вічко штрикнув міліціонера металевим шампуром в праве око. Внаслідок цього міліціонер отримав легкі тілесні ушкодження.

Свою провину підсудний визнав частково. Судово-психіатрична експертиза підтвердила, що чоловік мав звичку конфліктувати. Комсомольський райсуд визнав його винним в побитті трьох людей, один з яких від отриманих травм помер. Суддя призначив обвинуваченому 12 років тюрми та постановив сплатити майже 90 тис. грн за нанесення моральної та матеріальної шкоди.


Автор: Ольга ДУДКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2015, 14:43 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації