Вхід | Реєстрація

Керівники гуртків об’єднались!

Керівники гуртків об’єднались!

9 грудня на базі Новосанжарського навчально-виховного комплексу відбулося перше засідання новоствореного районного методичного об’єднання керівників гуртків району.

Відкрили роботу семінару-практикуму начальник відділу освіти Кульчинський Олександр Володимирович та завідувач РМК Лапіна Тетяна Миколаївна, які наголосили на важливості обміну досвідом серед педагогів-майстрів та побажали плідної й успішної праці керівникам гуртків.

З метою забезпечення високого організаційного рівня змістовного дозвілля школярів у районі на сьогоднішній день у навчальних загальноосвітніх та позашкільних закладах працюють 178 гуртків, у яких задіяно 1909 дітей різного віку та 150 педагогів. У 4 школах (Шедіївська -11, Малоперещепинська -10, Пологівська - 4, Лівенська – 5) гуртки працюють на громадських засадах.

Відповідно до дитячих смаків та вподобань працюють гуртки за різними напрямами – це художньо-естетичні, декоративно-ужиткові, туристсько-краєзнавчі, фізкультурно-спортивні, еколого-натуралістичні, гуманітарні, військово-патріотичні. Вихованці засвоюють ази майстерності, набувають професійного досвіду, реалізують свої вміння в різного рівня конкурсах, змаганнях, фестивалях, здобуваючи нагороди.

Тому виникла потреба створити РМО керівників гуртків району, у якому підрозділами методичного об’єднання будуть чи ініціативні, чи творчі групи керівників гуртків за напрямами гурткової роботи.

Науково-методична проблема, над якою працюватиме РМО в цьому навчальному році - «Вплив інноваційних педагогічних технологій на формування творчої особистості».

Мета роботи: організація «живої єдності теорії й практики» як засобу для розкриття творчої особистості вихованців гуртків.

Діяльність методичного об’єднання буде спрямована на вирішення таких завдань:

 - забезпечення, засвоєння використання найраціональніших методів і прийомів навчання й виховання гуртківців;

 - постійне підвищення рівня загальнодидактичної й методичної підготовки педагогів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів;

- обмін досвідом успішної педагогічної діяльності;

- виявлення, пропаганда та здійснення нових підходів до організації роботи.


 


Автор: Відділ освіти Новосанжарської РДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації