Вхід | Реєстрація

Чорнобильці попрохали перейменувати вулицю на їх честь

Чорнобильці попрохали перейменувати вулицю на їх честь

14 грудня в Нових Санжарах відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

Біля пам’ятного знаку загиблим ліквідаторам зібралися заступник голови РДА Рита Верба, голова районної ради Геннадій Супрун, голова селищної ради Інна Коба та представники районної організації «Союз. Чорнобиль. Україна». Також в заході взяв учать народний депутат України Андрій Река.

До присутніх звернувся голова громадської організації Олексій Дерев’янко. Олексій Миколайович зачитав вірш одного з засновників ГО «Союз. Чорнобиль. Україна», а також звернувся з проханням до місцевої влади, щоб в Нових Санжарах в рамках виконання законодавства України про декомунізацію, одну з вулиць, що підлягають перейменуванню, назвали на честь ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.
 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 грудня 2015, 22:49 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації