Вхід | Реєстрація

У Кременчуці дорожники міняють металеві решітки каналізації на пластикові – аби не крали

У Кременчуці дорожники міняють металеві решітки каналізації на пластикові – аби не крали

Комунальне підприємство цьогоріч відновило 280 зливових решіток, які вкрали злодії-металошукачі.

Комунальне підприємство «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» (ШРБУ) почало встановлювати на дорогах пластикові решітки зливової каналізації – замість викрадених металевих.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства міста Івана Москалика, з початку року ШРБУ відновило 280 зливових решіток, які були викрадені. Спочатку злодії пластикові решітким теж виймали, але потім розуміли, що щось не так (якісь вони легкі), й викидали неподалік від місця крадіжки.

Кришки люків, які розміщені на проїжджих частинах доріг замінювати на пластикові не будуть, оскільки вони не витримають великого навантаження. Тут продовжать встанавлювати чавунні кришки. Якщо ви побачили, що хтось краде кришку люка – негайно телефонуйте на 102 до міліції (до нового року правоохоронціобіцяють також оновити телефонну лінію – аби до них можна було дозвонитися).


Автор: Альона Душенко, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 грудня 2015, 14:42 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації