Вхід | Реєстрація

Рятувальники МНС готові до дій за призначенням в період погіршення погодних умов

Рятувальники Полтавщини не залишаються осторонь від ситуацій пов’язаних з погіршенням погодних умов в області. Протягом останніх місяців бійці служби МНС надавали допомогу населенню під час відключення електропостачання, виникнення снігових наметів на автомобільних шляхах області та в інших надзвичайних ситуаціях.
На Полтавщині, з метою надання допомоги населенню під час погіршення погодних умов, на базі аварійно-рятувального загону ГУ МНС України в Полтавській області підготовлено засоби обігріву та життєзабезпечення як особового складу служби МНС так і населення області. В підрозділах області на озброєнні знаходяться вантажні причепи ГКБ-817 та автомобілі ЗІЛ-131, в яких розміщено спальні місця на 80 чоловік. Також напоготові знаходиться переносні освітлювальні, силові електростанції, автономні джерела електроживлення для надання допомоги лікувальним закладам на випадок виникнення проблем із електропостачанням, засоби малої механізації, польова кухня та військові намети. З метою надання допомоги під час виникнення заторів та снігових заметів на автошляхах державного та обласного призначення, що проходять через територію області підготовлено та використовується автомобіль підвищеної прохідності.
На випадок подальшого погіршення погодних умов у готовності до дій за призначенням перебуває вся наявна інженерна і спеціальна техніка Народної служби порятунку «101» Полтавщини.

Автор: Прес-служба ГУМНС у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 15:55 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації