Вхід | Реєстрація

Всі сили для перемоги!

Всі сили для перемоги!

Армспортсмени Кобеляцького району в грудні мали 4 відповідальні змагання обласного та всеукраїнського рівня, якими і завершувався 2015 змагальний рік. Ось ці змагання й повинні були показати наскільки успішними були  тренування як з боку спортсменів так і з боку тренерського складу. Так в останні числа листопада збірна району отримала командну перемогу на відкритому кубку Полтавської області  серед чоловіків та жінок, 12-14 грудня на чемпіонаті України серед студентів в особистому заліку чемпіонкою України стала Маринка Левченко, другі місця вибороли Руслана Кулик та Людмила Деменко, третім став Василь Ткаченко. 19 грудня на відкритій першості облради «Спартак» серед юнаків та дівчат до 18 років команда району отримала перемогу. В особистому заліку чемпіонами стали: Леся Варич, Вадим та Володимир Литвини, Людмила Деменко, серед юніорок Ліна Деменко, за команду Полтави перемогу здобула Руслана Кулик, призерами стали Микола Годь, Богдан Гармаш, Тетяна Дмитренко, Євген Булавка, Олена Таранушич, Діана Демченко, Софія Китаста. 26 грудня на кубку СК «Титан» серед дорослих спортсменів, що проходив в Кременчуці чемпіонами від нашого району стали: Олександр Омельченко, Артем Письмак, Сніжана Скубій, Альона Сіроштан, за Полтаву – Руслана Кулик та Василь Ткаченко, призерами стали Вадим та Володимир Литвини.

Загалом потрібно зазначити, що армспортивний рік для Кобеляцьких рукоборців був вдалим та врожайним на перемоги, двоє спортсменів виконали нормативи майстрів спорту України, 5 спортсменів виконали  розряд кандидатів у майстри спорту України та більше 10 спортсменів виконали перший спортивний розряд з армспорту . Команда Кобеляцького району стала чемпіоном Полтавської області в усіх змаганнях різних вікових груп, а також підсилила за рахунок кобеляцьких студентів команди Полтави, в черговий раз наблизивши наш район до найспортивнішого в області.

 

P.S. (Але є одне «але», яке не змінюється, і якби не фінансова підтримка аграріїв району для участі у чемпіонатах Європи і світу, на чемпіонат України серед студентів команді Професійного аграрного ліцею від Миколи Антонова, Володимира Білоуська та ТОВ «Агрофірма «Добробут», то сиділи б спортсмени, як кажуть, на печі і їли калачі. Але ми надіємося що в наступному році все зміниться на краще і державні мужі повернуться до людей передом, а до своїй особистих благ іншою стороною. Так і хочеться сказати, ми народилися на цій землі, нам її і захищати та прославляти в спорті, мистецтві, винаходах, наукових розробках та у всіх інших наших найкращих якостях, бо ми є найкращими!!! ( "Борітеся- поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!" Т.Г.Шевченко)


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 грудня 2015, 12:00 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації