Вхід | Реєстрація

Захворюваність грипом тримається на високому рівні

Рішенням державної надзвичайної протиепідемічної комісії від 18 січня на Лохвиччині заборонено будь-які масові заходи. Комісія заборонила навчання у Токарівській школі, де захворіло 40 з 89 дітей, тобто 44,9%, з 19 по 26 січня.
Про ситуацію в області щодо захворювання на ГРВІ та грип, а також про профілактику застудних захворювань говорили сьогодні на селекторній нараді в облдержадміністрації, яку провела заступник голови ОДА Надія Мякушко. Відкриваючи нараду, вона відзначила, що зріст рівня захворювання по окремих районах та містах області викликає тривогу. Зокрема, найбільше хворіють жителі Полтави, Миргорода, Лубен, Комсомольська, Лохвицького, Новосанжарського районів. «Незалежно від політичних катаклізмів люди продовжують хворіти. Грипу чхати на будь-яку політику», - сказала Надія Мякушко.
Головний санітарний лікар області Валентин Шаповал під час своєї доповіді повідомив, що область пройшла першу хвилю захворювань на ГРВІ; зараз помітні тенденції спаду епідемії. Проте на кінець січня-початок лютого знову прогнозують зростання рівня захворюваності.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2010, 15:57 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації