Вхід | Реєстрація

Турнір ветеранів

Турнір ветеранів

31 січня в спортивному залі Кобеляцької ДЮСШ проходили традиційні змагання з волейболу серед команд ветеранів Полтавської та Дніпропетровської областей. Участь у турнірі взяли 4 колективи з Полтави, Решетилівки, Дніпропетровська та господарів майданчика. Спортсмени змагалися за коловою системою.

У першій грі господарі мірялися силами з командою з Полтави. Програвши в напруженій боротьбі першу партію з рахунком 20:25, у другій кобелячани спромоглися лише на 10 забитих м’ячів — 10:25.

Наступними на майданчик вийшли команди з Решетилівки та Дніпропетровська. У першій партії дніпропетровчани не залишили жодних шансів суперникам, перегравши їх із рахунком 25:8. У другій ветерани з Решетилівки вирівняли гру, але все ж поступилися 20:25.

Далі кобелячани обіграли решетилівців з рахунком 25:23 та 25:21.

Поєдинок між волейболістами з Полтави та Дніпропетровська завершився перемогою дніпропетровчан.

У заключній грі турніру на майданчик вийшли команди з Решетилівки та Полтави, в якій решетилівські ветерани переграли опонентів у двох партіях.

За підсумками проведеного турніру місця розподілилися наступним чином: четверте посіла команда Решетилівського району, третє здобули господарі майданчика, друге — ветерани з Полтави і переможцями турніру (втретє поспіль) стали дніпропетровчани.

Переможці та призери змагань були нагороджені перехідним кубком і дипломами. Також судді визначили кращих гравців: кращий захисник Кузнєцов Валерій (Решетилівка), кращий нападник Троцько Михайло (Полтава), кращий розігруючий Ляшенко Андрій (Дніпропетровськ), кращий блокуючий Шкраєв Анатолій (Кобеляки) і кращим гравцем визнано Савченка Володимира (Дніпропетровськ).     


                                


Автор: Євгеній ВОЛОЧАЙ, інструктор Кобеляцької РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого 2016, 23:25 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації