Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі рятувальники розповіли учням школи-інтернату, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій

Кобеляцькі рятувальники розповіли учням школи-інтернату, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій

Днями співробітники Кобеляцького районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області провели для учнів Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату інформаційно-профілактичне заняття з правил безпеки життєдіяльності у зимовий період. Особливу увагу було приділено навчанню алгоритму дій при виникненні різних надзвичайних ситуацій.
 
— Якщо виникла пожежа - рахунок часу йде на секунди. Не панікуйте та остерігайтеся високої температури, задимленості й загазованості. Знайте, де знаходяться засоби пожежогасіння та вмійте ними користуватися. Правильно використовуйте засоби гасіння пожеж, наприклад переносні вогнегасники, які бувають порошкові, вуглекислотні, водопінні використовують згідно з інструкцією, наведеною у вигляді малюнків і тексту на корпусі вогнегасників, — розповідали фахівці Служби порятунку «101».
 
Також, у рамках лекції, рятувальники провели практичне навчання учнів школи-інтернату з використання вогнегасників.
 
Крім того, співробітники Кобеляцького районного сектору продемонстрували відеоролики про правила користування газовим, електричним та пічним опаленням, наслідки необережного поводження з вогнем, як діяти під час виявлення вибухонебезпечних предметів та правила безпечної поведінки на льоду.
 
По завершенню лекції присутнім надали інформаційні листівки та пам’ятки щодо дій в екстремальних ситуаціях, які допоможуть поглибити дітям свої знання з пожежної безпеки.
 

 


Автор: ГУ ДСНС України у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2016, 11:12 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації