Вхід | Реєстрація

В Полтаві працює онлайн-сервіс для замовлення будь-яких послуг

В Полтаві працює онлайн-сервіс для замовлення будь-яких послуг

Всеукраїнський онлайн-сервіс Метнись Кабанчиком об’єднав декілька сотень полтавчан і дав їм можливість замовляти послуги дешево і безпечно і, відповідно, знаходити простий підробіток. Це значно полегшує життя містянам.

Мова йде, зокрема, про економію часу – можна нарешті позбавити себе від обов’язків виконувати буденні побутові справи та іншу нудну роботу, доручивши все перевіреним помічникам. Для інших людей саме це є гарним джерелом додаткового прибутку, що в теперішні часи дуже важливо.

Сервіс працює у всіх обласних центрах України та в Кривому Розі. Загалом він об’єднав вже понад 100 тисяч перевірених виконавців, що є спеціалістами у різних сферах. Наприклад, категорія Кур’єрська служба дає змогу підробляти студентам, власникам вантажних автомобілів і навіть представникам транспортних компаній. Центральна увага на сайті сервісу приділена побутовим та бізнес-завданням.

Для замовників

Шукати виконавця для будь-якої роботи замовник може власноруч – на сайті є відповідні рейтинги спеціалістів – або ж створивши онлайн-заявку. У будь-якому випадку замовник може сам запропонувати свою ціну на прийнятні терміни і обрати виконавця за власними вподобаннями. Допоможуть у цьому відгуки і, в деяких випадках - портфоліо. Пряме співробітництво з виконавцем та конкуренція між майстрами на сайті дозоляють замовляти послуги дешевше.

Для виконавців

Шукаючи завдання на сайті та виконуючи їх, можна отримувати додатковий підробіток, а то й розпочати власну справу. Наприклад, спеціаліст, який виконує послуги в категорії Будівельні роботи при великому стабільному попиті може отримувати основний дохід завдяки завданням на Кабанчику. Чим не привід, щоб зареєструватися у якості підприємця та стати самостійним?

Для роботи у якості виконавця потрібна реєстрація. Можна братися тільки за ті завдання, які подобаються. Замовники не вимагають дипломів та трудових книжок – головне, професійні навички. Тож сайт дозволяє реалізувати власне хобі і навіть перетворити його на основний прибуток – якщо виграти у конкурентній боротьбі та набрати великий рейтинг. Рейтинг – це сума оцінок, які виставляє кожен замовник після виконання завдання. Тож кожного разу треба старатися зробити все якісно, водночас бути пунктуальним та ввічливим.

Безпека – це головне

Успіху на сервісі можуть досягти лише перевірені спеціалісти – зареєстровані користувачі, які пройшли особливу процедуру підтвердження зі вказанням паспортних даних та онлайн-співбесідою. Всі завдання, які замовники дають перевіреним виконавцям, сервіс страхує на 1000 гривень. Виконавцям теж працювати безпечно – адміністрація блокує всіх користувачів, що реєструють сумнівні або відверто шахрайські замовлення.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2016, 16:35 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації