Вхід | Реєстрація

Від правоохоронців на добру згадку

Днями, начальник Головного управління МВС України в Полтавській області Михайло Цимбалюк дав доручення всім керівникам міськрайорганів поповнити фонди бібліотек області історико-краєзнавчим виданням «Міліція Полтавщини за часів незалежності».
На виконання цього доручення начальник Новосанжарського райвідділу міліції Сергій Махно відправив міліцейські делегації до місцевих бібліотек з відповідною місією.
Фонди центральної районної та дитячої бібліотек поповнилися чудовим виданням – книжкою «Міліція Полтавщини за часів незалежності».
Зокрема, директору Центральної районної бібліотеки, Ларисі Бесараб, вручив видання заступник начальника Новосанжарського РВ з кадрового забезпечення Віктор Загорулько. Він розповів Ларисі Миколаївні, що це своєрідний літопис минулого і сьогодення міліції Полтавщини за часи розбудови незалежної України. Іншими словами – це панорама історичних фактів, культурних і духовних надбань, яскравих епізодів правоохоронної діяльності видатних постатей регіональної ланки Міністерства внутрішніх справ України, в тому числі і Новосанжарщини. Автори книжки вирішили закарбувати найяскравіші моменти діяльності підрозділів міліції Полтавщини останніх літ, пригадати тернистий шлях міліціонерів нашої області, їх робочі будні, поразки і здобутки, але насамперед озвучити імена професіоналів, які самовідданою працею вартували безпеку і спокій громадськості.
Бібліотекарі дуже дякували правоохоронцям за цей чудовий подарунок, а всі бажаючі тепер зможуть ознайомитися з книжкою у читальному залі Центральної районної бібліотеки. Аналогічне видання отримала й дитяча бібліотека. Відтепер юні громадяни матимуть можливість ознайомитися зі специфікою роботи міліції Полтавщини, її технічними досягненнями і, можливо, визначитися з обранням професії.

Автор: Оксана Грузін, Інспектор по зв'язках з населенням та ГФ Новосанжарського РВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 16:03 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації