Вхід | Реєстрація

Розвиток ринкової економіки в сільському господарстві

Розвиток ринкової економіки в сільському господарстві
Під головуванням Валерія Капленка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Йшлося про підсумки виконання обласної Програми сільськогосподарської дорадчої діяльності, розрахованої на 2006-2009 роки.
Служба була створена в рамках українсько-німецького проекту розвитку дорадчої діяльності в Україні. Полтавці отримали високу оцінку представників німецького уряду. Вони вважають, що цей проект був найуспішнішим серед усіх країн СНД.
Дорадча діяльність в аграрній сфері, за словами першого заступника начальника Головного управління агропромислового розвитку Сергія Фролова, покликана сприяти розвитку ринкової економіки в сільській місцевості. 20 підготовлених дорадчою службою експертів і дорадників працюють нині у районах області.
Протягом 2006-2009 років за рахунок обласного бюджету в рамках програми дорадчої діяльності було проведено 77 семінарів з проблем рослинництва, тваринництва, екології, кооперації та кредитних спілок, 4 науково-практичні конференції, проведені тренінги з економіки і випущено кілька тематичних брошур із проблем створення обслуговуючих кооперативів на селі, трудових правовідносин та інших актуальних питань.
Головне управління агропромислового розвитку ОДА вважає за необхідне ухвалити нову обласну програму, спрямовану на подальший розвиток мережі дорадчої служби в області.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 16:06 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації