Вхід | Реєстрація

Полтавським рятувальникам вручили 9 одиниць аварійно-рятувальної техніки

29 січня в Головному управлінні МНС України в Полтавській області відбулося підведення підсумків роботи за участі першого заступника Міністра України Володимира Антонця.
Під час підведення підсумків роботи Полтавської рятувальної служби перший заступник Міністра МНС вручив гарнізону МНС ключі від 9-ти одиниць пожежної та спеціальної техніки.
«Перш за все спеціальна техніка необхідна, для врятування життя людей. - сказав Володимир Антонець на підведенні підсумків - Така img_205mтехніка на озброєнні «Народної служби порятунку - 101» це - оперативне реагування наших бойових підрозділів на різноманітні надзвичайні події та рятування життя наших співвітчизників. Загалом у 2009 році Міністерство змогло використати близько 400 млн. гривень на те, щоб закупити необхідну рятувальну техніку. На сьогоднішній день Міністерством МНС розроблена державна цільова програма по розвитку цивільного захисту до 2013 року. І це дуже важливо для забезпечення життєдіяльності населення України».
Загалом Володимир Антонець відмітив, що рятувальна служба Полтавщини працює стабільно і сумлінно виконує покладені на неї завдання, та висловив вітання з нагоди Дня вшанування ветеранів та працівників Пожежної охорони України яке відмічається саме 29-го січня.
Також під час підведення підсумків роботи Полтавських рятувальників було нагороджено за мужність і героїзм почесними грамотами та присвоєнням спеціальних звань.

Автор: www.mnspolt.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2010, 16:11 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації