Вхід | Реєстрація

Модернізація відносин комунальної власності

29 січня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, підприємництва та управління майном, яке провів голова комісії Володимир Гришко по завершенню спільного засідання з постійною комісією обласної ради з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту та туризму. У зібранні взяв участь виконувач обов’язків голови обласної державної адміністрації, депутат обласної ради Іван Близнюк, керівники профільних управлінь та підприємств.
Зокрема, взято до уваги інформацію директора КАТП обласної ради Віталія Пипотя щодо виконання Програми підтримки Комунального автотранспортного підприємства Полтавської обласної ради за 2009 рік та обговорено перспективи його подальшої діяльності в умовах фінансово-економічної скрути. Із врахуванням зауважень і пропозицій Володимира Гришка, Івана Близнюка, членів комісії Миколи Данилейка та Юрія Шляхового керівництву КАТП рекомендовано тарифи на власні послуги не підвищувати, натомість реалізувати заходи зі зменшення накладних видатків, у тому числі адміністративних витрат, запропонувати на розгляд комісії шляхи залучення додаткових прибутків як від основної, так і супутньої діяльності, реалізації одиниць автотранспорту, які не використовуються взагалі або використовуються неефективно. Наголошено й на потребі найоперативнішого погашення заборгованості за автообслуговування з боку облдержадміністрації.
У ході роботи депутати концептуально погодилися з ідеєю щодо утворення обласного комунального підприємства „Облархбюро”, яку виклав начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Юрій Петрук. Проте доручили йому доопрацювати це питання, здійснивши відповідний моніторинг серед територіальних громад краю, та отримати експертний висновок стосовно доцільності такої новації від профільної постійної комісії обласної ради.
Також затверджено результати конкурсу на право оренди нерухомого майна спільної власності територіальних громад області, підтримано звернення щодо укладення договорів позички з користувачами приміщень в адмінбудинках за адресами: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45 та вул. Пушкіна, 115, щодо зменшення орендної плати за утримання ряду приміщень, про що доповів начальник управління майном обласної ради Сергій Сагайдачний.

Автор: www.obladmin.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2010, 10:06 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації