Вхід | Реєстрація

Босоніжки на прихованій платформі – останній тренд літа

Босоніжки на прихованій платформі – останній тренд літа

 1935 рік. Світ розвивається шаленими темпами: технічні відкриття, нові обличчя, розвиток кіноіндустрії і неймовірні зміни в моді. Жінка потроху позбувається старих стереотипів і вже непотрібних жорстких моральних норм. Поки ще нікому невідомий італієць Сальваторе Феррагаммо буквально здійснює революції в сфері жіночого взуття. Він починає повертати босоніжки – відкрите взуття, котре несправедливо заборонялося в епоху Середньовіччя і було майже забуте після її закінчення. Сальваторе створює клиновидний і квадратний каблуки, які потім демонструють Одрі Хепберн і Мерилін Монро. Купити босоніжки схожого типу можна досі.

 Босоніжки – це універсальне літнє взуття, котре поєднує в собі зручність, елегантність і легкість. Не існує кращого взуття для літньої пори: відкриті пальці і п’ятки, легкі ремінці і резинки, стійка комфортна підошва. Починаючи з 40-х років минулого століття жінки мають змогу носити босоніжки на високих підборах в поєднанні з платформою. Така модель досі в тренді. Сучасні дизайнери, натхненні атмосферою і шиком минулих років, удосконалюють босоніжки, додають нові аксесуари і змінюють матеріали, але форма лишається сталою. Її радять компонувати з легкими широкими спідницями, сукнями або класичним офісним стилем.

 Останнім трендом вважаються босоніжки на товстій і масивній «тракторній» підошві. Першими такі моделі внесли до своїх колекцій внесли Louis Vuitton та Michael Kors. Після них подібна підошва стала мега популярною у всьому світі і купити жіночі босоніжки такого типу захотіли модниці різного віку і статусу. Не здають своїх позицій і моделі на прихованій платформі, котрі дозволяють «піднятися» на 12-15 см без дискомфорту і будь-яких незручностей. За рахунок широкої платформи підйом моделі стає меншим, а ходити на високих підборах легше.

 В інтернет-магазині «Легкі Кроки» можна придбати босоніжки абсолютно різних видів і форм. Найбільш нові моделі представлені в різноманітних кольорових гамах – від стриманих пастельних відтінків до яскравих і сміливих. Прихильники стилю casual зможуть підібрати акуратні босоніжки під шорти, джинси чи легенси, а прихильники класики і жіночності будуть раді побачити широкий вибір босоніжок на підборах і платформах. Останні стилісти радять носити з вечірніми або коктейльними сукнями, спідницями «футлярної» форми и брюками до середини литки.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 квітня 2016, 12:54 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації