Вхід | Реєстрація

Кобеляцька жіноча команда з футзалу заняла 2 місце у 2 турі Чемпіонату України

Кобеляцька жіноча команда з футзалу заняла 2 місце у 2 турі Чемпіонату України

10-12 квітня в м. Гребінка відбувся 2 тур Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 1999-2000 р.н. Особливістю цьогорічних змагань стало те, що 10 команд змагались за коловою системою і як результат - 1 місце, набравши максимум очок,  посіла команда «Освіта» (Волинська область м. Малевичі). А от місця з 2  по 6 визначились  в останній грі між Кобеляцьким «Лідером» та «Біличанкою» (М. Ірпінь). В разі програшу наші дівчата посідали 5 місце, бо у 4 команд було б однаково очок. Але налаштувавшись, наші дівчата вирвали потрібну їм перемогу, вигравши 3:2, здобувши срібло. Третє місце у Харківських дівчат. До останньої гри наші спортсменки здобули дві перемоги та два програші. На жаль не взяла участь у 2 турі  гравець Гладка Аліна, яка травмувалась на Чемпіонаті України з футболу в складі збірної Полтавської області у м. Сумах. Кращим гравцем у нашій команді визнано Воскобойник Аню, а Челідзе Таня стала кращим  захисником змагань. Дівчата були нагороджені медалями, кубком, цінними подарунками. До складу команди ввійшли: Максимчук Юлія, Воскобойник Анна, Живило Олександра, Дубовик Юлія, Халяпіна Христина, Стовба Заміра, Челідзе Тетяна. За чотири роки участі у Чемпіонатах України наші дівчата здобули три золота та два срібла. Вітаємо наших спортсменок  з примноженням перемог Кобеляцької ДЮСШ.

14 квітня на стадіоні Кобеляцького НВК №1 відбулися фінальні змагання з футболу команд юнаків ЗОШ І-ІІІ ступенів в залік районної Спартакіади школярів. До фіналу потрапило 4 команди. 1 місце посіла команда Білицької ЗОШ №1 (директор О.Іванченко, вчитель Ю.Комлєв), 2 місце зайняла команда Світлогірської ЗОШ (директор  А. Ялова, вчитель А.Скляр), 3 місце – Кобеляцький НВК №1 (директор Я.Постольник, вчитель О.Данко), 4 місце – Радянська ЗОШ. Кращим воротарем змагань став Сердюк Олександр, кращим гравцем – Ковтун Максим (Білицька ЗОШ №1), кращим захисником – Іваненко Дмитро, кращим нападником – Куценко Дмитро (Світлогірська ЗОШ).

В той же час на спортивному майданчику Кобеляцької ЗОШ №2  проходили фінальні змагання з футболу команд юнаків ЗОШ І-ІІ ступенів. 1 місце посіла команда Білицької ЗОШ №2 (директор І.Данько, вчитель В.Мороз), 2 місце зайняла команда школи-інтернату (директор В. Шпорт, вчитель В.Фесик), 3 місце – Кобеляцька ЗОШ №3 (директор Т.Масич, вчитель Ю.Алексенко), 4 місце – Бродщинська ЗОШ. Кращим воротарем змагань став Войткевич Андрій, гравцем – Педченко Вадим (Білицька ЗОШ №2), кращим нападником – Скрипай Віталій (Школа-інтернат), кращим захисником – Щербина Іван (Кобеляцька ЗОШ №3).


Автор: Відділ освіти Кобеляцької районної державної адміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 квітня 2016, 19:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації