Вхід | Реєстрація

Поліцейські встановили винуватців наруги на кладовищі у селі під Комсомольськом

Поліцейські встановили винуватців наруги на кладовищі у селі під Комсомольськом

Дві мешканки села Дмитрівка (52-х та 56-ти років), шукаючи на місцевому кладовищі металобрухт, потрощили надгробник. Жінки розбили хрест та зруйнували пам’ятник на могилі. Про подію до поліції повідомила місцева мешканка.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. Вже за кілька годин після надходження повідомлення поліцейські встановили причетних до скоєного. Жінки здали металеву огорожу до металоприймального пункту.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 297 Кримінального кодексу України «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого», що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: За інформацією відділення поліції №2 Кременчуцького ВП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2016, 12:21 | komsomolsk | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації