Вхід | Реєстрація

Відкриття футбольного сезону на Кобеляччині

Відкриття футбольного сезону на Кобеляччині

З  2014 року, у  квітні місяці, традиційно розпочинається футбольний сезон Кобеляцького району розіграшем кубка пам’яті Михайла Гордійка. Відкриття турніру відбулося на спортивному полі села Іванівка.

Участь у відкритті кубку взяли голова районної ради Володимир Кішінський, заступник голови районної ради Оксана Гордійко, голова ВДСТ «Колос» Віталій Детюк та представники команд-учасниць.

Цього року участь у футбольних змаганнях візьмуть 24 команди, які будуть розділені на дві групи.

У селі Павлівка, де змагалась І група зафіксовано такі результати: «Спарта» Лутовинівка (Козельщинського району) – «Оріль» Канави 3:0, «Оріль» - «Дніпро» Світлогірське 1:1, «Спарта» - «Дніпро» 0:0.

ІІ група змагалась в селі Іванівка, команда «Лан» с. Шенгури поступилась Червоним Квітам 0:1 та з аналогічним рахунком 0:1 команді  з  Дрижиної Греблі, «Червоні Квіти» - «Дрижина» також 0:1.

В матчі за 3-4 місце між командами «Дніпро» - «Червоні Квіти» в основний час переможця не виявили, зіграли внічию 1:1, а в серії пенальті сильнішими були світлогірці 3:2.

В фінальному поєдинку де зустрілися команди «Дрижина» - «Спарта» Лутовинівка (Козельщинського району), дрижани святкували перемогу з рахунком 1:0, таким чином стали вперше переможцями цих змагань.

Переможці та призери були нагороджені перехідним кубком та дипломами. Оргкомітетом по проведенню змагань було визначено кращих гравців по амплуа: кращий воротар – Шовковий Вадим («Червоні Квіти»), захисник – Гармаш Олександр («Спарта» Лутовинівка), півзахисник – Ніколаєнко Ігор («Дніпро» Світлогірське), нападник – Борсало Володимир («Дрижина» Др. Гребля), кращим гравцем визнано Латенка Олега («Дрижина» Др. Гребля).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 квітня 2016, 16:29 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації