Вхід | Реєстрація

Фінал «Шкільної футзальної ліги»

Фінал «Шкільної футзальної ліги»

6-17 квітня в м. Києві відбувся фінал «Шкільної футзальної ліги» серед хлопчиків 5-х класів. Полтавську область представляла команда Кобеляцької ЗОШ №2, яка потрапила до групи під назвою «Богдан Хмельницький», де суперниками були учні ЗОШ №35 м. Чернігова та ЗОШ №2 м. Житомира. Поступившись обом командам, наші хлопці зустрілися з командою  ЗОШ №5 м. Тернівка Дніпропетровської області, гра закінчилась 8:0 на користь кобеляцьких спортсменів. У грі за 9 місце поступились 2:3 команді ЗОШ №12 з м. Конотопа Сумської області. Всього змагалось 13 команд.

Змагання пройшли повністю за рахунок Федерації футболу України, включаючи проїзд, харчування, проживання. Наша команда отримала цінні подарунки від організаторів змагань. 1 місце посіла команда ЗОШ №35 м. Чернігова, 2 місце – ЗОШ №3 м. Світловодська, 3 місце – ЗОШ №6 м. Долина Івано-Франківської області. Нагородження проводили перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко та президент АФУ Сергій Владико.


Автор: Відділ освіти Кобеляцької районної державної адміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 квітня 2016, 14:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації