Вхід | Реєстрація

Зробимо Україну чистою разом — 2016

Зробимо Україну чистою разом — 2016

Громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do it, Word» проводить щорічну всеукраїнську соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою території.

23 квітня працівники Кобеляцького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області разом із підобліковими підтримали ініціативу, взявши участь у суботнику в рамках проведення всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою — 2016»

Вони прибрали від сміття, гілля, парослі молодих дерев та сухої трави територію по вулиці 1-го Травня.. 

На початку заходу було проведено інструктаж щодо роздільного збору сміття для подальшого сортування. Наприкінці суботника організатори вручили подарунки усім учасникам, висловили подяку за їхню небайдужість та активну підтримку в проведеній акції.

Наведення чистоти та порядку в наших населених пунктах і довкіллі — це обов’язок кожної людини, це ознака нашої культури і свідомий обов’язок громадськості. Тож давайте долучатися до заходів благоустрою та наведення чистоти не лише під час проведення подібних акцій! А головне — дотримуватись всім відомого вислову: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Автор: Олена ЖОРНЯК, фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Кобеляцького районного відділу кримінально-виконавчої інспекції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 квітня 2016, 14:33 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації