Вхід | Реєстрація

Слова щирої вдячності за здобуту перемогу

Слова щирої вдячності за здобуту перемогу

У передсвяткові дні члени ГО «Патріоти Решетилівщини» за дорученням її керівника – голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького, відвідали всіх учасників бойових дій, котрі проживають у Решетилівському районі. З кожним, хто мав задовільний стан здоров’я, відбулася щира і душевна розмова. Ветерани охоче ділилися своїми фронтовими спогадами, щоправда не обходилося без сліз, адже пам’ять вічна, вона завжди береже найособливіші моменти життя. Не дивлячись на свій поважний вік, учасники бойових дій Дмитро Андрійович Шаповал з Фрунзівки та Микола Андрійович Кулик з Підгорянки з болем в душі і щемом в серці розповідали, ніби гортаючи сторінки тих подій, про своїх бойових побратимів, про фронтові дороги, якими довелося пройти і звичайно ж бажали своїм землякам-решетилівцям мирного неба і найшвидшої перемоги на Сході країни.

Всюди активістів ГО «Патріоти Решетилівщини» односельці зустрічали з особливим теплом. Крім теплих слів побажань здоров’я, тепла і затишку на схилі років та подяки за здобуту Велику Перемогу, ветеранам вручили набори солодощів. «І сьогодні кожен українець повинен перейматись тим, щоб ветерани відчували турботу суспільства» - переконаний голова ГО «Патріоти Решетилівщини», голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

– Обов’язок нинішніх і прийдешніх поколінь – бути гідними великого життєвого подвигу ветеранів, пам’ятати про них і постійно турбуватися про людей, котрі не шкодували свого життя задля миру на землі, задля нашого благополуччя, – сказав Олександр Біленький.


Автор: Ігор Cереда, Полтавська обласна рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2016, 18:34 | Решетилівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації