Вхід | Реєстрація

Козельщинські поліцейські охороняли порядок на заходах Дня пам’яті і примирення

Козельщинські поліцейські охороняли порядок на заходах Дня пам’яті і примирення

Працівники Козельщинського відділення поліції вартували публічну безпеку і громадський порядок під час проведення масового заходу

08 травня в смт. Козельщина проходили масові заходи з нагоди Дня пам’яті і примирення та 71-ї річниці Перемоги над нацизмом. Громадський спокій та публічну безпеку на даному масовому заході забезпечували 8 працівників Козельщинського ВП ГУНП в Полтавській області та члени громадського формування в кількості 10 чоловік. Інспектор по нагляду за безпекою дорожнього руху Козельщинського відділення поліції майор поліції Олексій Безкібальний, в свою чергу, проводив роз’яснювальну бесіду з перехожими та водіями щодо доцільності використання пасків безпеки, дитячих крісел, світлоповертаючих елементів та дотримання Правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів.  

Цього дня відбувся урочистий концерт та «факельна хода». По закінченню свята пролунав святковий феєрверк і відбулася дискотека.

В ході проведення масового заходу, працівниками Козельщинського ВП ГУНП в Полтавській області порушень громадського порядку допущено не було.


Автор: За інформацією Козельщинського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 травня 2016, 14:21 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації