Вхід | Реєстрація

Семінари для вчителів фізичної культури

Семінари для вчителів фізичної культури

Кобеляцький районний методичний кабінет відповідно до плану роботи райметодкабінету в квітні 2016 року провів семінари для вчителів фізичної культури.

15 квітня відбувся семінар-практикум для вчителів фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів I-III ст. на тему: «Інноваційні технології на уроках фізичної культури при вивчені модулів «Волейбол», «Баскетбол» на базі Озерської ЗОШ I-III ст. Учитель Сахно І.В. провів позакласний захід «Веселі старти» та продемонстрував застосування  інноваційних технологій при вивченні модулів, що вивчаються у 5 та 6 класах. Учасники семінару зазначили хорошу фізичну та  технічну підготовку школярів, запозичили деякі підготовчі вправи та рухливі ігри для своєї роботи.

28 квітня 2016 року проведено семінар-практикум  для вчителів фізичної культури  загальноосвітніх навчальних закладів I-II ст. на тему: «Розвиток рухової активності  на уроках фізичної культури та формування в учнів мотивації щодо збереження власного здоров’я» на базі Бродщинської ЗОШ I-II ст. Учитель Митько С.В застосовував вправи для розвитку рухової активності учнів на уроці в 3 класі та провів позакласний захід «Спортом займатися - здоров’я набиратися». Заслуговує на увагу робота вчителя спрямована на розвиток індивідуальних здібностей учнів, що дає змогу проявляти хорошу фізичну підготовку та досягати високих спортивних результатів, систематично займати I місце в районній Спартакіаді серед школярів загальноосвітніх навчальних закладів I-II ст.

Під час обговорення проведених заходів учасники семінарів відмітили їх корисність та  необхідність використання одержаних знань в своїй роботі.


Автор: Відділ освіти Кобеляцької районної державної адміністрації


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2016, 10:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації