Вхід | Реєстрація

Дорога Лубни-Полтава: де будуть пішохідні переходи — невідомо

Проведена цими днями нарада щодо можливого будівництва ділянки дороги Лубни-Полтава довела, що Полтавська обласна державна адміністрація рішуче налаштована завоювати право на реконструкцію. Що ж саме може дати ця реконструкція?
Сьогодні дорожнє покриття цієї ділянки знаходиться у плачевному стані. Так, близько 46% дорожнього покриття не відповідає вимогам по міцності, 22% — вимогам за рівністю і так далі. Тобто, ця ділянка дійсно потребує капітального ремонту. А поки що інтенсивність руху там зростає і внаслідок цього збільшується кількість ДТП. Будівництво дороги сприятиме розвитку в цій місцевості малого та середнього бізнесу. Адже поява нових готелів, закладів харчування — також дуже важлива і потрібна справа, особливо для невеликих населених пунктів, які знаходяться поруч. Отже, зважаючи на перелічені «плюси», все виглядає добре і навіть казково, але...
Але на сьогодні дуже багато організаційних проблем. Поки що навіть не відомо, де на цій ділянці будуть розташовані пішохідні переходи. А це питання, враховуючи інтенсивність руху, дуже важливе. На цьому під час наради наголосив начальник Служби автомобільних доріг області.
А найбільша проблема цього проекту, принаймні такий висновок можна зробити на сьогодні, — робота з людьми, через земельні паї яких може пролягти дорога. І вирішити цю проблему потрібно до квітня, а інакше «плакала» наша полтавська реконструкція. А ось яким чином будуть вирішувати це питання, поки що — велика загадка.

Автор: Сергій ДЗЕХ, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2010, 09:45 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації