Вхід | Реєстрація

Екскурсія вихованців дитячого садочка до Козельщинського відділення поліції

Екскурсія вихованців дитячого садочка до Козельщинського відділення поліції

5 травня до Козельщинського відділення поліції з пізнавальною екскурсією завітали дві старші групи дитячого садочка «Дзвіночок» разом зі своїми вихователями. Старший інспектор відділу поліції майор поліції Анатолій Анатолійович Статишнюк розповів дітям призначення спец засобів та їх використання в службовій діяльності працівниками поліції. Малеча з захватом приміряла на себе бронежилети, каски та протигази. Інспектор також показав вихованцям дитсадка наручники, гумовий кийок, газовий балончик та рацію. Після цього старший інспектор по нагляду за безпекою дорожнього руху майор поліції Олексій Андрійович Безкібальний розповів дітям, у зрозумілій для них формі, основні положення правил дорожнього руху, показав службовий автомобіль та призначення проблискових маячків червоного та синього кольору.

Дана екскурсія була здійснена в першу чергу для того, щоб наштовхнути дітей на розуміння того, що вчинення правопорушень карається законом і що професія «поліцейський» є основною ланкою у боротьбі зі злочинністю.


Автор: За інформацією Козельщинського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації