Вхід | Реєстрація

Веселими стартами вихованці Кременчуцької виховної колонії відзначили Міжнародний день захисту дітей

Веселими стартами вихованці Кременчуцької виховної колонії відзначили Міжнародний день захисту дітей

У перший літній день в Кременчуцькій виховній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області  відзначали добре і радісне свято — День захисту дітей.

З нагоди свята на території колонії відбулись яскраві спортивно-розважальні змагання «Хай сонцю і квітам всміхаються діти». Привітати вихованців зі світом до установи завітав начальник відділу реалізації молодіжної політики управління у справах сім’ї, дітей та молоді, депутат міської ради Микола Шевченко. В подарунок від Кременчуцької міської влади хлопці отримали  спортивний інвентар та мікрофони.

На спортивному майданчику зустрілись юні спортсмени чотирьох команд: виховної колонії, учні професійно-технічного навчального закладу № 26, підоблікові кримінально-виконавчої інспекції та молодь міського районного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Радував око загальний вигляд учасників: жовті, голубі, зелені футболки, мов вогники, розпалювали азарт до перемоги. Девізи, емблеми та речівки націлювали на перемогу.

Свято зібрало чимало глядачів та вболівальників. Змагання пройшли весело і бадьоро. Хто швидший, сильніший і спритніший показали цікаві естафети, конкурси та вікторини: "Перейди болото», «Знайди пару», «На одній нозі», «Без рук», «Тягни-штовхай», «Хто більше назве спортивного одягу», «Кенгуру», «Бодай-ка» та багато інших. Розумові здібності учасників перевірили у загадках та у знаннях українських прислів’їв і приказок.

Спортсмени продемонстрували хорошу фізичну підготовку, спритність та кмітливість. Кожен учасник  мав змогу проявити себе та попрацювати у команді заради спільної перемоги. На змаганнях, не зважаючи на запеклу боротьбу, панувала атмосфера командного духу та спортивного свята.

        За результатами гострої і запеклої боротьби журі визначило переможців. Призове місце отримала команда «Спорт для всіх», друге почесне місце – вихованці колонії, третє місце посіла команда професійно-технічного навчального закладу № 26.

        Завершилось свято дружнім рукостисканням учасників команд, адже спорт сприяє не тільки розвитку здоров’я і сили, а ще вчить приймати поразки і радіти за перемоги один одного!

 


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 червня 2016, 13:25 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації