Вхід | Реєстрація

38-річний чоловік незаконно заволодів "шісткою"

38-річний чоловік незаконно заволодів "шісткою"

Учора 41-річна жителька Кобеляцького району повідомила чергового Кобеляцького відділу поліції, що в ніч з 1 на 2 червня з її домогосподарства зник автомобіль ВАЗ-21063 бежевого кольору. 

Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група установила, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 38-річний чоловік мешканець одного з населених пунктів Кобеляцького району.

— По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», — коментує начальник слідчого відділу Ольга Нежеренко. — Автомобіль вилучено та поміщено на майданчик для тимчасового зберігання транспортних засобів Кобеляцького ВП. Проводяться слідчі дії.

За незаконне заволодіння транспортним засобом чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


 


Автор: Кобеляцький відділ поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2016, 09:27 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації