Вхід | Реєстрація

У Полтаві патрульні затримали жінку, яка підозрюється у скоєнні двох грабежів

У Полтаві патрульні затримали жінку, яка підозрюється у скоєнні двох грабежів

5 червня, близько 21 години на службу 102 надійшло повідомлення про вчинення грабежу. Заявник повідомив, що у під’їзді будинку по вулиці Коцюбинського невідома жінка намагалася зірвати з його 82-річної матері золотий ланцюжок.

У ході відпрацювання прилеглої території до патрульних поліцейських звернулася ще одна полтавка, яка розповіла, що по вулиці Симона Петлюри щойно невідома особа намагалася зірвати з неї золоті прикраси. Прикмети, які повідомила потерпіла, співпадали по орієнтуванню.

«15 хвилин знадобилося патрульним, щоб затримати 33-річну мешканку Полтави, яка була причетна до вище зазначених правопорушень. Як виявилося, жінка раніше притягалася до кримінальної відповідальності та на даний час мала умовний термін. Інспектори передали підозрювану до Полтавського відділку поліції №1» - повідомив начальник Управління патрульної поліції у місті Полтава Віталій Мельничук.


Автор: Управління патрульної поліції у місті Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2016, 15:33 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації