Вхід | Реєстрація

Полтавській міській раді пропонують створити хоспісний стаціонар

Перший заступник директора Полтавської обласної благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»  Андрій Олєйніков повідомив, що в Полтаві потрібно відкрити міський хоспісний стаціонар, саме тому асоціацією було прийнято рішення щодо подання відповідної петиції до Полтавської міської ради.

У петиції іде мова: «В Полтаві немає міського хоспісного стаціонару (на 30 ліжок), у зв’язку з чим, наполягаю на його створеннідля надання медичної допомоги невиліковно хворим мешканцям міста. Хоспіс можна створити в будь-якому місці, в тому числі в приміщенні залізнодорожньої лікарні.

Хоспіс -  установа (заклад) охорони здоров'я, що призначена для надання медичної, соціальної та психологічної допомоги особам з невиліковними хворобами, як правило — в останні місяці життя». Ініціатор петиції Валерій Завгородній – директор асоціації.

Андрій Олєйніков зазначив, що нещастя може статися із кожною родиною, а хоспіс візьме на себе допомогу таким родинам в догляді за їхніми рідними та пропонує полтавцям долучитися до збору голосів, якщо петиція набере 250 голосів, то дане питання переходить на розгляд до міської ради.

Великої різниці в якому районі Полтави буде ця установа немає, головне – це ії наявність! Кожний свідомий мешканець міста таку ініціативу має підтримати на всіх рівнях.

Для того, щоб підтримати петицію потрібно зайти по посиланню: http://rada-poltava.gov.ua/petition/128/ та проголосувати. На даний час петицію підписали вже  три особи, в т.ч. родина Завгородніх (ініціатора петиції).


Автор: Андрій Олєйніков, перший заступник директора благодійної організації «Асоціація паліативної та хоспісної допомоги»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2016, 14:36 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації