Вхід | Реєстрація

У Полтаві до бабусі серед ночі шахраї приїжджали за грошима

У Полтаві до бабусі серед ночі шахраї приїжджали за грошима

У ніч на 13 червня до екіпажу патрульних звернувся 30-річний полтавець. Чоловік повідомив, що невідомі особи близько 23-ї години неодноразово телефонували його 79-річній бабусі і вимагали кошти.

По телефону жінці повідомили, що скоро приїдуть за грошима.

Охоронці порядку у складі двох екіпажів миттєво прибули на місце та очікували на шахраїв. Коли у під’їзд зайшли двоє осіб, патрульні поліцейські, теж піднялися до помешкання. У квартирі бабусі інспектори виявили 41-річну жінку, а її 41-річний спільник намагався втекти і був затриманий правоохоронцями. Обоє затриманих уродженці міста Донецьк.

Охоронці порядку передали справу слідчим Полтавського відділку поліції №1. По факту порушено кримінальне провадження за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.


Автор: Управління патрульної поліції у місті Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 червня 2016, 17:44 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації