Вхід | Реєстрація

Кременчуцькому підприємцю у двір кинули гранату

Кременчуцькому підприємцю у двір кинули гранату

Близько 6.20 години 19 червня до колл-центру «102» ГУНП в Полтавській області звернувся 49-річний місцевий приватний підприємець, мешканець мікрорайону «Лашки» міста Кременчук, який повідомив, що зранку він виявив у дворі свого домоволодіння воронку та пошкодження автомобіля й стіни будинку, характерні для вибуху гранати.

Заявник також повідомив, що близько 2-ої години ночі, в час, коли була велика гроза, він чув вибух, але одразу не придав цьому значення.

Під час огляду місця події працівники поліції виявили пошкодження стін та вікон будинку, а також автомобіля «Volkswagen Touareg», який стояв у дворі.

За попередніми даними експертів - вибухнула граната. З місця події вилучені речові докази, які допоможуть слідству встановити її модифікацію.

За фактом вибуху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань із кваліфікуючими ознаками статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Правоохоронці Кременчука звертаються з проханням до громадян, кому відома інформація про подію, чи причетних до неї осіб, якомога швидше повідомити її в рамках конфіденційності до колл-центру «102», або до будь-якого відділення поліції міста, чи на електронну адресу: [email protected].


Автор: Відділ комунікації ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 червня 2016, 21:00 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації