Вхід | Реєстрація

До Козельщинського відділення поліції завітали десятикласники

До Козельщинського відділення поліції завітали десятикласники

Козельщинське відділення поліції з екскурсією відвідали учні 10 класу Козельщинської ЗОШ 1-3 ступенів. Екскурсія розпочалася з чергової частини, де чергові кожного дня приймають повідомлення. Потім дітлахам розповіли про роботу поліції по підрозділам (секторам). Також учні мали можливість побачити спецзасоби (наручники, гумові кийки, газові балончики, шоломи, бронежилети) та дізнатися їх призначення. Правоохоронці також розповіли учням про види відповідальності за вчинення злочинів та довели до відома дітей статті Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення. По закінченню екскурсії дітлахи задавали запитання поліцейським, які стосувалися роботи поліції та подякували за цікаву екскурсію.


Автор: За інформацією Козельщинського ВП ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 липня 2016, 12:16 | Козельщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації