Вхід | Реєстрація

Четверо розбійників убили 84-річну пенсіонерку

Четверо розбійників убили 84-річну пенсіонерку

Подія сталася 1-го липня 2016 року близько опівночі. В одному із сіл Козельщинського району четверо невідомих осіб в темному одязі із зав’язаними обличчями чорними хустками проникли до будинку 88-річного пенсіонера та 84-річної пенсіонерки.
Під час нападу невідомі зв’язали мотузкою бабусю, били її та вимагали гроші. Від отриманих травм жінка померла, після чого нападники почали бити та душити чоловіка, вимагаючи від нього гроші. Під фізичним тиском невідомі забрали в старенького близько 19 000 гривень та зникли в невідомому напрямку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.


 


Автор: ГУ НП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 липня 2016, 09:27 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації