Вхід | Реєстрація

Новосанжарка виростила на власному подвір’ї майже 1000 рослин маку

Новосанжарка виростила на власному подвір’ї майже 1000 рослин маку

Понад 900 рослин маку виявили поліцейські на присадибній ділянці мешканки Новосанжарського району.

Працівникам Новосанжарського відділення поліції стало відомо, що місцева мешканка засіяла частину земельної ділянки рослинами маку. Подальшою перевіркою правоохоронці виявили та вилучили на городі жінки більше 910 заборонених до вирощування рослин.

— Працівникам поліції власниця господарства пояснила, що вирощувала мак для власних потреб. — повідомив Начальник Новосанжарського відділення поліції Олександр Мартиш. — Всі виявлені рослини було вилучено в установленому порядку та направлено на експертизу.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Новосанжарці загрожує штраф, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.


Автор: Ігор Бабаєв, за матеріалами Новосанжарського відділення ГУНП


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2016, 14:06 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації