Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі поліцейські знайшли крадія під прилавком

Кременчуцькі поліцейські знайшли крадія під прилавком

На пульт централізованого спостереження Кременчуцького міжрайонного відділу поліції охорони близько опівночі поступив сигнал «тривога» від одного із магазинів міста.

Охоронці виїхали на місце події, але, обстеживши магазин, не виявили ніяких слідів проникнення. Тоді було викликано власника магазину і, коли той приїхав, поліцейські разом із ним зайшли в магазин. І тут же побачили сліди проникнення у нього - внутрішні двері вхідного тамбуру були пошкодження. В результаті обшуку магазину злодія було знайдено під прилавком.

Правоохоронці затримали зловмисника, під час обшуку у нього було виявлено ножі, ножиці, викрутка, медичні рукавички та близько тисячі гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Кременчуцького відділу поліції та встановлено особу затриманого. Ним виявився 36-річний раніше не судимий кременчужанин.

З’ясувалося, що зловмисник до закриття магазину сховався в шафі. Близько півночі у вхідних дверях з внутрішньої сторони ножем прорізав отвір, через який планував втекти, і пішов до каси забрати виручку. Після приїзду правоохоронців – сховався під прилавком.


Автор: За інформацією Управління поліції охорони в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2016, 17:53 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації