Вхід | Реєстрація

Завершено розслідування по справі банди розбійників

Завершено розслідування по справі банди розбійників

Навесні цього року поліція затримала групу осіб, причетних до скоєння двох грабежів на території Кременчука та розбійного нападу у Полтаві. На даний час четверо спільників, віком 30-32 роки, перебувають під вартою. Матеріали кримінального провадження слідчим управлінням Главку поліції Полтавщини направлені до суду.

Нагадаємо, що у квітні 2016 року зловмисники скоїли грабіж у Кременчуці, причому двоє з них – практично відразу після звільнення з колонії. Із застосуванням сили спільники заволоділи телефоном і грошима 41-річного кременчужанина, а вже за кілька годин здійснили розбійний напад у Полтаві.

30-річного полтавця, в якого члени групи відібрали мобільний, наручний годинник і більше 3000 гривень, шпиталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями. Після нападу чоловік перебував на стаціонарному лікуванні в нейрохірургічному відділенні Обласної клінічної лікарні в Полтаві.

Як повідомила керівник відділу Слідчого управління поліції Полтавщини Галина Павленко-Слив’як, дії співучасників були кваліфіковані за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Санкція статті передбачає від 8-ми до 15-ти років ув’язнення з конфіскацією майна.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 липня 2016, 13:44 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації