Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі поліцейські у сімейного дебошира виявили саморобну зброю

Кременчуцькі поліцейські у сімейного дебошира виявили саморобну зброю

Слідчо-оперативна група Кременчуцького районного відділення поліції виїхала на сімейну сварку та встановила, що винуватець родинного конфлікту також причетний до виготовлення зброї.

За допомогою до правоохоронців району звернулась 45-річна мешканка одного із сіл району та повідомила про конфлікт з колишнім чоловіком.

Т.в.о. начальника Кременчуцького районного відділення поліції Олег Стешенко повідомив:

— Під час поверхневого огляду у сімейного дебошира було виявлено предмет, зовні схожий на саморобний вогнепальний пристрій та сипучу речовину зеленого та чорного кольору, за схожу на порох. Правоохоронцям чоловік пояснив, що виготовив пристрій самотужки, для відлякування тварин».

Виявлені предмет та сипучу речовину працівники поліції вилучили та направили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263-1 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


Автор: За матеріалами Кременчуцького відділу поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2016, 16:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації