Вхід | Реєстрація

Трагічне закінчення вечора

Трагічне закінчення вечора

23 липня поточного року до чергової частини Кобеляцького ВП надійшло повідомлення від чергового фельдшера Кобеляцької ЦРЛ про те, що при виїзді на виклик в м. Кобеляки у 48-річного чоловіка виявлено ознаки ножового поранення. На місце події виїхала слідчо-оперативна група для з’ясування обставин події. Даного громадянина доставлено до хірургічного відділення Кобеляцької ЦРЛ. 24 липня від отриманих травм чоловік помер.

В ході проведення оперативно–розшукових заходів встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому на грунті сварки під час спільного вживання спиртних напоїв спричинив 32-річний чоловік мешканець міста Кобеляки. По даному факту слідчим відділом Кобеляцького ВП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»). На даний час проводяться слідчі дії.

«За вчинення даного правопорушення зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років» - прокоментувала начальник слідчого відділу Кобеляцького ВП Ольга Нежеренко.


Автор: Катерина Смага, інспектор Кобеляцького відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 липня 2016, 13:09 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації