Вхід | Реєстрація

У Гадяцькому районі викрали 2-тонну бурову вишку

У Гадяцькому районі викрали 2-тонну бурову вишку

У Гадяцькому районі поліцейські охорони затримали двох місцевих жителів за розукомплектування бурової вежі та крадіжку її елементів.

Прямуючи по маршруту патрулювання, автопатруль Миргородського підрозділу поліції охорони біля однієї зі скважин на польовій дорозі виявив сліди волочіння. В ході обстеження ділянки скважини правоохоронцями виявлено розукомплектування ремонтної бурової вежі.

Напередодні працівники ГПУ «Полтавагазвидобування» розпочали демонтування вежі для її подальшої експлуатації в іншому місці, а невідомі вирішили їм таким чином «допомогти».

Невдовзі в ході пошуку поліцейські охорони виявили в кущах поблизу села Римарівки викрадені елементи металевої конструкції загальною вагою близько 2000 кг, а біля них - двох невідомих, які були затримані для з’ясування обставин.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Гадяцького відділу поліції. Встановлено особи затриманих. Ними виявились місцеві жителі 1978 та 1984 років народження. Чоловіки були добре на підпитку та плутались в своїх показах, стверджуючи, що просто присіли посидіти.

На даний час Гадяцьким відділом поліції проводиться перевірка, а викрадені елементи бурової вежі повернуті власнику.


Автор: Управління поліції охорони в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2016, 10:56 | Гадяч | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації