Вхід | Реєстрація

Прислухайтеся до порад фахівців

Минулої зими та весни під час риболовлі на водоймах Полтавщини загинуло семеро людей, одного чоловіка вдалося врятувати. Аби запобігти таким трагедіям, працівники Головного Управління МНС області вже зараз почали роз’яснювати рибалкам елементарні правила поведінки на льду.

Ставок, що між мікрорайонами Сади-1 та Половки  у Полтаві. Щодня тут свій вільний час проводять десятки любителів зимової рибалки. Пенсіонер Сергій Михайлович сешкає поряд. Каже, захопився таким хобі 5 років тому. Та головне для нього не риба, а відпочинок. А ще каже - зараз товщина льду понад 40 сантиметрів, тож сидіти не страшно. На тонкий же йти не ризикує.

Уважно прочитавши пам’ятку, впевнений – такі роз’яснення нікому не зайві. Адже хоча сам і не бачив, але чув як весною на цьому ставку пішов під лід чоловік.

Рейди рятувальники МНС проводять щороку. І майже всі рибалки впевнено твердять - знаємо, що робити у разі надзвичайної пригоди на льду.

І все ж, трагедії під час зимової рибалки трапляються щороку. Тож до порад фахівців варто прислухатися.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 14:50 | Полтавщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації