Вхід | Реєстрація

Увага розшук!

Увага розшук!
Київським РВ ПМУ ГУМВС України в Полтавській області встановлюється місце знаходження гр-на Мельник Костянтина Миколайовича, 23.07.1979 р.н., уродженця м. Полтава, проживає по вул. Г.Сталінграда 22 корп.2 кв.39, який 05.03.2009р. зник в районі наркологічного диспансеру по вул. Сковороди і до теперішнього часу місце його знаходження залишається невідомим.

Його прикмети: на вигляд 30 років, зріст 168-170 см, худорлявої статури, волосся темно-русе середньої довжини, очі карі. Був одягнутий: куртка чорного кольору з тканини, джемпер сірого кольору, спортивні штани чорного кольору з білими смугами вздовж штанин, чоботи чорного кольору. Може страждати на втрату пам'яті та погано орієнтуватися на місцевості. Особлива прикмета: на лівій руці тирами від порізів. З собою мав пакет з постільною білизною синього кольору.

Правоохоронні органи звертаються з проханням до всіх, хто бачив чи має інформацію про місце перебування чи долю гр-на Мельника Костянтина Миколайовича, повідомити в найближчий райвідділ міліції, або зателефонувати за телефонами: 51-77-82, 66-64-96, 80639698119 чи 102 або повідомити інтим зручним для Вас способом.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 15:23 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації