Вхід | Реєстрація

Пивні бари біля шкіл перевіряли два дні

Пивні бари біля шкіл перевіряли два дні
Спеціальна комісія міськвиконкому Кременчука спільно з міліціонерами та санітарними лікарями міста перевіряла торгові точки, аби виконати доручення мера міста Миколи Глухова. Останній ініціював спеціальну перевірку торгових точок, яку приурочив до 1-го вересня. Отже, комісія перевірила 14 об'єктів, з яких вісім кіосків, та виявила 24 порушення. Головні зауваження стосувалися генделику, біля СШ №26, бару з літнім майданчиком на проспекті Полтавському №21, літнього майданчику на території ринку "Молодіжний" та кіосків з літніми майданчиками на вулицях Суворова та Приходька.
Загальне резюме - на окремі торгові точки, у яких взагалі не було ніяких документів, подано заяви до суду. Щодо інших, які реалізують пиво та цигарки без ліцензій, то з ними проведено профілактичну роботу. Надалі ж у міськвиконкомі, знову піднімуть тему наближення пивних барів до шкіл та намагатимуться її вирішити через прийняття спеціального рішення. Про схожу минулорічну ініціативу, за якою торгівля алкоголем та цигарками, мали заборонити на відстані 300 метрів до навчальних закладів, у спеціальній довідці міськвиконкому не згадується. "Саме головне, що служби міськвиконкому та контролюючі органи дають дозвіл на роботу таких торгових точок, але туалетів, які повинні бути, там немає", - зазначив з цього приводу заступник міського голови Василь Хоменко.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 вересня 2009, 16:47 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації