Вхід | Реєстрація

Тиждень фізики і математики у ліцеї

Тиждень фізики і математики у ліцеї

Проведення тижня математики і фізики  у ліцеї стало доброю традицією. Так і цього року, з 13 по 17 лютого проведено вказаний позакласний захід, метою якого було підвищення професійної компетентності вчителів у рамках плану науково-методичної роботи, а також розвиток пізнавальної і творчої активності ліцеїстів.

Організатором проведення виступили ради кабінетів і активи математичного та фізичного гуртків. Для участі залучені не тільки учні, які добре знають і люблять дані предмети, а й ті, хто має низький рівень навчальних досягнень, на уроках пасивний та байдужий, але наділений артистичними та організаторськими даними, вміє добре малювати тощо. Учні самостійно збирали матеріал, проявляли ініціативу, наполегливість та відповідальність.Проведено конкурс стіннівок, конференцію «Видатні постаті в історії математики і фізики», усний журнал «Видатні математики і фізики Кобеляччини…» який створено за матеріалами книги Костянтина Бобрищева «Отчий край», вікторину «Впізнай вченого», пізнавальний захід «Історія створення автомобіля».

Для другокурсників проведено гру «Міф», для першокурсників годину цікавої математики  та фізики «Подорож країною природничо-математичних наук», а для третьокурсників інтелектуальну гру-змагання  «Фізика та математика навколо нас».

Учні розв'язували задачі на логіку,ребуси, кросворди , головоломки, відгадували математичну і фізичну вікторини.

Сподіваємось, що жоден з учнів не залишився байдужим до цариці наук ─ математики та фізики.


Автор: Кобеляцький аграрний ліцей


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 лютого 2017, 18:24 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації