Вхід | Реєстрація

У Великій Багачці один чоловік зробив пістолет, а інший носив із собою ніж

У Великій Багачці один чоловік зробив пістолет, а інший носив із собою ніж

31-річний мешканець району зберігав за місцем проживання саморобну вогнепальну зброю, а 38-річний – носив із собою холодну зброю.

Саморобний предмет, схожий на пістолет, знаходився у приміщенні господарської будівлі. Речовий доказ вилучили та направили на експертизу, яка підтвердила приналежність до вогнепальної зброї.

Інший мешканець району носив із собою ніж. Після вилучення експертизою встановлено, що предмет є холодною зброєю.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та ч. 2 (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) статті 263 Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає відповідно позбавлення волі на строк від трьох до семи років (частина перша) та позбавлення волі на строк до трьох років (частина друга).


Автор: За матеріалами Великобагачанського відділення поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2017, 12:31 | Велика Багачка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації