Вхід | Реєстрація

Щодо руйнування спортивного комплексу на території полтавського університету

На території Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка зводиться спортивний корпус, генеральним підрядником будівництва якого є ВАТ «Полтаватрансбуд».
9 лютого 2010року після 23 години на об’єкті, роботи на якому були призупинені на зимовий період, сталася надзвичайна подія, внаслідок події якої зруйноване покриття та пошкоджена частина стін і колін будівлі. Людських жертв та постраждалих внаслідок аварії немає.
З метою встановлення причин надзвичайної події та розроблення пропозицій щодо ліквідації її наслідків наказом по університету img_2200_1створена експертна комісія у складі провідних науковців - фахівців з будівельних конструкцій і будівель та представники територіальних органів УДІЦЗ та ТБ Головного управління МНС.
За попередньою оцінкою фахівців, імовірними причинами надзвичайної події можуть бути помилки при проектуванні та виготовленні несучих металевих конструкцій каркасу будівлі.
Керівництвом університету здійснені заходи щодо недопущення людей до аварійної будівлі, яка знаходиться поза межами руху людських потоків.

Автор: www.mnspolt.gov.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 лютого 2010, 14:08 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації