Вхід | Реєстрація

У Кременчуці захопили два офіси, пов'язані з екс-керівником «Укртатнафти» Володимиром Матициним

Сьогодні в 11:00 люди в чорних масках зламали двері офісу по вулиці Жадова, 4 у. Там знаходяться офіси ЗАТ «Нафтохімік», благодійного фонду «Джерело Дніпра», почесним головою якої є екс-керівник «Укрататнафти» Володимир Матицин. В цей же час захоплення відбувалося і в офісі ЗАТ ''Кребо'' на Молодіжному. Попередня інформація, яку отримали ЗМІ - рейдерське захоплення. Люди у чорних масках заблокувалися зсередини, закрили жалюзі на вікнах першого поверху. Дехто залишався у машинах. Жодних пояснень журналістам ніхто не давав. Більше того, при спробі сфотографувати людей в масках, один з них грубо штовхнув представника преси і ледь не розбив фотоапарат.

Також виштовхували й депутата міськради Юрія Гриценка, що входить в оточення Матиціна.

Пізніше під'їхала міліція, ДАІ. Всередину будівлі їх не пустили. Слідчо-оперативна група Автозаводського райвідділу міліції опитали свідків, склала протокол. Як пояснив старший групи, ніяких документів їм ніхто не пред’явив.

Один з учасників операції вторгнення, який залишився у машині, пояснив, що це представники СБУ Києва виконують рішення Бориспільського райсуду про проведення обшуку. Так як двері їм ніхто не відкрив, їх довелося зламувати. Також він стверджував, що представникам міліції (УБОЗ) показали рішення суду. "Яке може бути рейдерське захоплення, якщо виконується рішення суду", - говорив він. Однак уточнити, який з офісів обшукують, відмовився.

Пізніше з будинку вийшов один з людей в чорній масці і колегу, що розговорився, завів усередину. При цьому заблокували і другі, розсувні двері.

В цей же час люди в масках вторглись і в офіс «Кребо» на Молодіжному. За наявними даними, вони показали рішення Бориспільського суду. Про це повідомили депутати міськради з оточення Матицина. Відомо також, що керівник «Кребо» Петро Столяр знаходиться у відрядженні.

Автор: http://www.telegraf.in.ua/


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2009, 15:21 | | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації