Вхід | Реєстрація

Голосували по Закону

У курортному Миргороді до виборчих дільниць скористатись своїм правом обирати Президента України прийшли 20933 громадян, або 63,62 відсотки занесених до списків виборців. За попередніми підрахунками на 15 міських виборчих дільницях за Віктора Януковича проголосували 47,69, а за Юлію Тимошенко – 44,67 відсотки виборців.
На всіх виборчих дільницях були присутні спостерігачі від обох кандидатів на посаду Президента України. Ніяких серйозних зауважень вони не висловили. Усе робилося по Закону.
Раніше особливістю голосування у Миргороді була велика кількість виборців із числа курортників. Тепер з передбаченим Законом посвідченням про виключення з державного реєстру списку виборців за місцем постійного проживання голосували лише поодинокі відпочиваючі тутешніх оздоровниць.
На сільських виборчих дільницях більшість виборців голосували за Юлію Тимошенко.
Заступник начальника Миргородського міськрайвідділу міліції Сергій Донець повідомив, що будь-яких пригод, які б потребували втручання правоохоронців, на виборчих дільницях не було. Так би завжди!

Автор: Леонард НІКОЛАЄНКО, газета «Миргород наш дім» №6


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2010, 16:41 | Миргород | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації