Вхід | Реєстрація

У Лубнах відбулося навчання для активної молоді

У Лубнах відбулося навчання для активної молоді

10 січня 2018 року в приміщенні молодіжного центру  Лубенської центральної районної бібліотеки ім. В. Малика відбулося навчання для учнівської молоді  з лідерства та громадської активності.  Це черговий захід, що відбувся в рамках проекту «Містки молодіжної активності: співпраця молоді малих міст Полтавської та Вінницької областей». Як повідомляють організатори, проект залучає учасників до вирішення  молодіжних проблем в місцевих громадах та розробки проектів соціальної дії, знайомить зі станом молодіжної політики в Україні та підвищує мобільність молоді в межах країни.

На початку заходу учасників привітала начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету Лубенської міської ради та побажала успіху у реалізації нового проекту.  Тож, під час заходу підлітки ознайомились з поняттям молодіжна політика, дізналися про молодіжну реформу та її цілі. Психолог Юлія Пода провела інтерактивний блок заняття, звернувши увагу учасників на права дітей та молоді.

У невимушеній атмосфері молодіжного центру підлітки спілкувались та знайомились один з одним. А на завершення заходу, утворивши міні групи мапували свої локальні громади та представили результати вправи  «Місто дружнє до молоді».

Один з організаторів заходу Олександр Чепур розповів, що люди з давніх часів позначали себе, своє життя на мапах, соціальним картуванням же почали займатися з минулого століття. Цей процес допомагає зібрати інформацію, систематизувати її та визначити проблему.

Заходи реалізується за підтримки ГО "Молода Черкащина" в рамках проекту "Просування молодіжного активізму в Центральній Україні" та фінансової підтримки National Endowment for Democracy. 


Автор: Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2018, 13:06 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації