Вхід | Реєстрація

За 2 тижні під час ожеледиці травмувалося 208 кременчужан

Починаючи з лютого, до травмпункту 3-ї міської лікарні Кременчука звернулося 208 постраждалих від ожеледиці. Шістнадцять переломів, четверо госпіталізованих, решта - кульгають. Погодні умови заганяють людей у лікарні. Там, де був асфальт, міцно закріпилася крига, отже, перехожому скоріш за все стане у нагоді альпіністське спорядження, а не звичайне зимове взуття. "Тими собачими стежками, які витоптали люди у снігу, не пройдеш: вони перекошені і слизькі. Центральними тротуарами міста теж до роботи не добігти. Взяти хоча б територію біля Будинку торгівлі.
Там жодного разу з початку снігопадів не посипали ані піском, ані землею. А слизько так, що я там уже тричі впала. Тепер ось маю - здоровенний синець на м'якому місці", - обурюється кременчужанка Ірина.
Не травмпункт, а конвеєр
Поки пересічні громадяни, яким пощастило не впасти, пересуваються на напівзігнутих міськими дорогами, медики у травмпункті втомилися перемотувати постраждалим ноги й руки."Починаючи з першого дня лютого і до сьогодні, ми, намов на конвеєрі, приймаємо нових і нових постраждалих від ожеледиці. Левова частка - 208 осіб (усього звернулося трохи більше 300 чоловік) - стали жертвами погодних умов", - розповідають у травмпункті Третьої міської лікарні.Тож мовою цифр картина вимальовувалася така: 1 лютого - 61 людина отримала травму через негоду, 2 лютого - 34 особи, 3 лютого - 22 особи, 4 лютого - 6 осіб, 5 лютого - 9 осіб, 6 лютого - 32 особи, 7 лютого - 18 осіб, 8 лютого - 26 осіб і це не межа.

Автор: Ольга Дерев'янко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2010, 09:38 | Кременчук | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації